Alanya’lı sanatçıya iki ödül birden

HomeGÜNDEM

Alanya’lı sanatçıya iki ödül birden

İstanbul da yaşayan Alanyalı sanatcı Engin Akkaya çalıştığı firmadan iki ödül birden almaya hak kazandı.Merkezi İstanbul'da bulunan Doruk İletişim 202

Paylaş:

İstanbul da yaşayan Alanyalı sanatcı Engin Akkaya çalıştığı firmadan iki ödül birden almaya hak kazandı.Merkezi İstanbul’da bulunan Doruk İletişim 2023 yılın en başarılı kişilerini ödüllendirdi. Turkcell Bölge Müdürü Tolgun İşcan ın katılımı ile verilen plaket töreninde Alanyalı sarkıcı ve dizi film oyuncusu Engin Akkaya; faturalı hat ve İot tarafındaki üstün performansı nedeniyle 2 plaketinde sahibi oldu. Ödül düzenlenen törende Akkaya ya verildi.

 

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen en iyilere ödül katagorisinde rakiplerine fark atan Alanyalı sanatçı Engin Akkaya, 2 ödülünde sahibi oldu. Aslen Alanyalı olan fakat Istanbulda yaşayan Engin Akkaya bu yılda başarısını taçlandırarak sürdürdü. Plaketlerini Turkcell Bölge Müdürü Tolgun İşcan dan alan Akkaya; “Peşinden gitmeye cesaretiniz varsa, bütün hayalleriniz gerçekleşir. Bir şeye gerçekten inanırsanız başarı kaçınılmazdır. Mutluyum; Başarılı olmam da ki en büyük pay önce iş arkadaşlarım sonrasında Volkan bey, Cenk bey ve Gökmen beydir. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Zeki Demir

YORUMLAR

WORDPRESS: 0
    DISQUS: 0