Cevahir AVM’de intihar! Görüntüler yürek burktu

HomeASAYİŞ

Cevahir AVM’de intihar! Görüntüler yürek burktu

Sabah saatlerinde İstanbul Şişli Büyükdere caddesi üzerinde bulunan Cevahir AVM'de korkunç bir intihar olayı yaşandı. Bir erkek şahıs 5.'nci kattan aş

Paylaş:

Sabah saatlerinde İstanbul Şişli Büyükdere caddesi üzerinde bulunan Cevahir AVM’de korkunç bir intihar olayı yaşandı. Bir erkek şahıs 5.’nci kattan aşağı kendini bıraktı. Şahsın hayatını kaybettiğini gelen sağlık ekipleri belirtti. Sabah AVM açıldıktan sonra içeri girip merdivenlerden üst kata çıkan şahıs bir müddet kafeteryada oturup şüpheli davranışlar sergiledi. Orada çalışanların dikkatini şüpheli davranışlarıyla çekti. Daha sonra kendini 5.nci kattan aşağı boşluğa bıraktı. AVM’ye girişler bir müddet durduruldu. Cenaze Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.  Şahsın kimliği henüz açıklanmadı. Polis olayla ilgili incelemelere başladı.

Psikolojik tedavi gören 45 yaşındaki Ayşegül Değer ise Diyarbakır’da Kayapınar ilçesinde 14. kattan aşağı kendini bıraktı. Bir süre önce eşinden boşanan ve 1 çocuk sahibi olan öğretmen Ayşegül Değer daha önce de 6 kez intihara kalkıştığı iletildi. 112 Acil Çağrı merkezine yapılan ihbar yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Fakat Sağlık ekiplerince denetlenen Ayşegül Değer’in hayatını kaybettiği söylendi. Ceset otopsi için morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışmalarını sürdürmektedir.

YORUMLAR

WORDPRESS: 0
    DISQUS: 0