Narin Güran’ı kim öldürdü? Narin cinayetinde yeni gelişmeler…

HomeASAYİŞ

Narin Güran’ı kim öldürdü? Narin cinayetinde yeni gelişmeler…

Haber MerkeziNarin Güran'ı kim öldürdü? Narin cinayetinde yeni gelişmeler...Diyarbakır'daki Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruş

Paylaş:

Haber Merkezi

Narin Güran’ı kim öldürdü? Narin cinayetinde yeni gelişmeler…

Diyarbakır’daki Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada gelişmeler var. Tutuklu Abi Enes Güran’ın kolundaki ısırık izinin kime ait olduğunun belirlenmesi için Anne Yüksel Güran’dan diş ölçüsü alındı.

ABİ ENES GÜRAN’IN KOLUNDAKİ ISIRIK İZLERİ ANNEYE Mİ AİT?

8 yaşındaki Narin’in ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor. Aralarında Narin’in annesi ve abisinin de bulunduğu 11 kişi tutuklandı. Kolundaki ısırık izlerinin belirlenmesi için Abi Enes Güran daha önce İstanbul Adli Tıp Kurumu’na getirilmişti. Fakat yapılan incelemelerde ısırık izi Narin’le uyuşmadı ama kime ait olduğu da belirlenememişti. Yeni gelişme ise tüm şüpheleri anne Yüksel Güran’a çevirdi.

ANNENİN DİŞ ÖLÇÜSÜ ALINACAK

Yüksel Güran (44), diş hastanesine sevk edilerek ağız ve diş modeli alındı. Annesi ve daha önce de Narin’den de alınan diş modelleri, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek.

Hazırlanacak raporda, aynı suçtan tutuklu bulunan abi Enes Güran’ın kolundaki ısırık iziyle anneden alınan örneklerin uyuşup uyuşmadığının tespiti yapılacak.

AİLEDEN DELİL KARARTTI

Cinayete ilişkin bazı detaylar da ortaya çıktı. Soruşturma genişletilerek sürerken, arama çalışmalarının yapıldığı sırada aile üyelerinin sistematik şekilde delil karartma eylemi gerçekleştirdiği tespit edildi.

KAYNAK : TRT Haber

YORUMLAR

WORDPRESS: 0
    DISQUS: 0